REVIU LA 5ª EDICIÓ DEL MÍTING d'AUTO

PONENTS

ELSA ANKA

Presentadora Míting d'Auto 2022

VÍCTOR KÜPPERS

Motivació, autoconeixement i lideratge. Conferenciant sobre actitut, passió i entusiasme.

JOSEP MARIA VALL

President del CIAC

DAVID MARTÍN

Managing Director de GEDIA

LLUÍS PARÍS

Head Of Automotive, Roro, SSS & Bulk Division del Port de Barcelona

MARC RIERA

President Agrupació Future: Fast Forward i Gerent de Compres Nous Projectes i Estratègia de SEAT

DANIEL CRESPO

Rector de la Universitat Politècnica de Catalunya

TALENT

El dia 20 de juny, vam començar el trajecte al Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell de la mà de la Universitat Politècnica de Catalunya, gestor del mateix. La UPC impulsarà, a partir d'ara, que el Talent de la nostra indústria es quedi a Catalunya i nodreixi el nostre sector. Durant l'experiència d'aquest primer CIAC LIVE, vam poder visitar les seves instal·lacions, disfrutar d'un extraordinari Showroom i, en primícia, la UPC va fer públic el projecte que han dissenyat pel CFPA. Vam acabar amb una taula rodona sobre la transformació del sector de l'automoció i la mobilitat a través de la formació, el coneixement i el talent.

MOBILITAT

El dia 21 de juny, ens vam embarcar cap a la mobilitat al Port de Barcelona, durant l'experiència d'aquest segon CIAC LIVE ens van presentar les propostes estratègiques actuals i futures, com agents principals de la ciutat i del país; noves infraestructures, el nexe entre el Port de Barcelona i l'Automoció i les noves tecnologies com el Smart Ports i el Smart Mobility. Per finalitzar el recorregut,ens vam endinsar al Moll de Barcelona a través d'una visita marítima.

INDÚSTRIA AUTOMOCIÓ

El dia 22 de juny, vam viatjar fins al Mercat de les Flors. Durant el Míting d'Auto vam poder viure l'experiència del tercer CIAC LIVE: la indústria d'automoció. GEDIA, el lidera mostrant la força que representa, amb més de 100 anys de trajectòria, el desenvolupament de futures tecnologies i les grans capacitats de producció en el mercat de components lleugers i de xassís. I per sumar força al sector, ARaymond, Mitsubishi Electric i SEAT, van potenciar la competitivitat, estratègia i productivitat, fent que gaudíssim de la nostra indústria en estat pur durant la nit de l'automoció de Catalunya.

PATROCINADORS