PLA ESTRATÈGIC

T'agradaria formar part del Pla Estratègic dels propers anys?

Ho vols fer en directe en el Míting d'Auto?

CIAC Strategic Plan 2025-2027 

Treballarem plegats els grans eixos del futur de la nostra indústria!

1. Eix de Col·laboració i Aliances

Liderat per MERCER amb la col·laboració MOVEM, ECOMOB, EACN i GEDIA, com empresa industrial. Les conclusions d'aquest Eix seran presentades per part de Port de Barcelona.

La indústria de l'automoció catalana és essencial tant per a la regió com per al país, impulsant la innovació, el creixement i la competitivitat. Les col·laboracions i les aliances són claus per al seu èxit, permetent compartir recursos, accedir a nous mercats i tecnologies, i mantenir la posició com a líder en innovació i competitivitat.


2. Eix d'Innovació i Digitalització

Capitanejat per EURECAT i les conclusions les compartirà GESTAMP.

Ens reunirem per explorar com la innovació i la digitalització estan transformant la indústria de l'automoció i la mobilitat a Catalunya. És el moment de deixar enrere el passat i abraçar un futur més innovador i connectat. Descobrirem com les noves tecnologies estan obrint oportunitats i redefinint els nostres processos i productes.


3. Eix de Sostenibilitat i Circularitat

Dinamitzat per SEAT i finalitzarà amb les conclusions: KPMG.

Analitzarem com la sostenibilitat ha transformat tot el procés productiu de la indústria de l'automoció i la mobilitat a Catalunya. La sostenibilitat és essencial en la indústria de l'automoció i en els processos de fabricació per reduir l'impacte ambiental, minimitzar el consum de recursos naturals, disminuir les emissions contaminants i promoure pràctiques responsables que contribueixin a preservar el medi ambient i a un futur més sostenible.


4. Eix de Prospectiva i Adaptació 

Presentat per IDIADA qui introduirà a en Marcos Urarte, el ponent que conclourà l'Eix.

El Sr. Marcos Urarte, com a speaker del Míting d'Auto ens dotarà a tots de les eines i el coneixement necessari per enfrontar els desafiaments presents i futurs de la indústria de l'automoció, assegurant així una estratègia sòlida basada en la prospectiva i l'adaptació contínua.


5. Eix de Desenvolupament de Talent (durant l'Automotive Talent Show 2024)


Tot això acompanyats per GEDIA i sense oblidar el CIAC LIVE inmers en el còctel networking de la mà d'AROSA, DOGA, DRAXTON, EBRO, LOHMANN TAPES, RELATS i SEAT

Volem que el Míting d'Auto sigui una cita vital pel futur de la nostra indústria, i com indústria que hi participeu activament.

Enguany, tenim una cita molt especial, seguim reinventant el Míting d'Auto!

La gran nit del sector, serà una vetllada on mirarem plegats cap endavant, escoltarem les vostres necessitats i construirem plegats l'estratègia del CIAC dels propers anys. Us animem a participar activament en aquest nou format!

Fareu del Míting d'Auto la gran nit de la indústria de l'automoció a Catalunya, un any més!

El motor és la indústria!

LinkedInTwitter

Patrocinadors:

Media Partner:

Amb el suport de: